6 nujnih zimskih pripomočkov za na glavo ali v lase

Zzzzzz… zzzzebe zunaj! Naj vam ta huda zima in nizke temperature ne uničijo vašega stila. Obstaja namreč na tone must-have zimskih pripomočkov, ki ne samo, da so simpatični, ampak so tudi topli. Ali boste iskale nekaj za popestritev vsakdana ali nekaj za na zimske počitnice, nekaj boste definitivno našle med spodaj naštetimi šestimi izdelki, ki jih v letošnji zimi morate imeti.

 1. Vsaka mora imeti vsaj eno lepo baretko v svoji lasti. Nordstrom baretka iz kašmirja je prava klasična izbira. Izbirale boste lahko tudi med baretkami v več barvah. Zato, da ne boste v dilemi, se raje odločite vsaj za dve.nordstrom-cashmere-beret_mini
 2. Naušniki so bili navadno samo praktični in ne preveč lepi. Podjetje UGG je začelo izdelovati nove in dokazalo nasprotno. Mehak naušni del bo pomagal ohranjati toploto vašim ušesom, hkrati pa boste lahko z vgrajenimi slušalkami poslušali svojo najljubšo glasbo. Tudi med tem, ko se boste sprehajale po trgovini in iskale spomladanska oblačila.
  ugg-earmuffs_mini
 3. Čudovita mašna je po navadi tista, ki vas na koncu le prepriča. Tako je tudi prepričala nas in zato je ravno ta kapa z mašno pristala na našem seznamu.
  cable-knit-bow_mini
 4. Počitniške zabave zahtevajo svoj davek in za njih potrebujete posebne lasne pripomočke, kakor je ta čudovit trak za lase, ki vam bo popestril vaš izgled.
  crystal-headband_mini
 5. Ohranite vašo glavo na toplem v luksuznem stilu s takšnim Karl Donoghue krznenem klobuku. Je mehak, lepo narejen, svilnato-satenast in ga lahko nosite kamorkoli.
  shearling-hat_mini
 6. Za srčkan vsakdanji izgled pa vam priporočamo kakšen podoben klobuček temu na sliki. Vedno pride prav in zmeraj boste v njem zgledale navihane in srčkane.
  rabbit-hair-felt-hat_mini

Vir: www.latest-hairstyles.com
Fotografije: Pinterest

Dodaj odgovor

VŠEČKAJ FRIZERSTVO MILI NA FACEBOOK-u

© Frizerstvo Mili 2020
Vse pravice pridržane. Spletne strani Tadey Premusic.