ArgaBeta olje za lase

ArgaBeta olje by Dikson

ArgaBeta olje, je intenziven negovalni tretman za vse vrste las, ki vsebuje arganovo olje in beta-karoten. Izdelek se absorbira hitro in ne masti. Zagotavlja globinsko negovanje las, ki postanejo gladki in svilnati na dotik, pramenom pa daje extra sijajni lesk.

NEGOVALNO OLJE ZA LASE z betakarotenom in ARGANOVIM OLJEM – DIKSON
ARGABETA-olje - Dikson

ARGANOVO OLJE,
bogato z vitaminom E, omega 6 in osnovnimi maščobnimi kislinami ter antioksidanti, krepi lase in jih ščiti pred škodljivimi prostimi radikali. Poleg tega, da nevtralizira proste radikale in deluje proti staranju, je BETA KAROTEN posebno učinkovit pri obnovi energetskih zalogov lasnih vlaken, ki lasem nudi gostoto in zdrav izgled.

Dikson colorArgaBeta olje je primerno za vse vrste las.

ZA OBLIKOVANJE LAS IN PROTI KREPASTIM LASEM:
ArgaBeta olje učinkovito deluje proti krepastim lasem. Zagotavlja hitrejše sušenje las, kar prispeva k lažjemu oblikovanju. Lasje so po uporabi mehkejši, bolj gladki in sijajni. Uporabite ga tako, da nekaj kapljic izdelka nanesete na mokre lase in jih nato posušite.
Z ArgaBeta oljem učinkovito premagujete razcepljene lase.

PRI BARVANJU:
ArgaBeta olje je možno pomešati z barvo, kar nudi bolj lesketajoče pramene in bolj globinsko zaščito las.

ZA ZAŠČITO IN NEGO PROTI STARANJU:
Ker je ArgaBeta obogaten tudi z UV filtrom, ščiti lase, ki so izpostavljeni neugodnim vplivom vremena in onesnaževanja. Prav pride tudi, ko se odpravljate na dopust in na plažo.

Z ArgaBeta oljem delam tudi v svojem frizerskem salonu in se resnično poznajo rezultati uporabe. V kolikor bi želeli naročiti stekleničko ArgaBeta olja zase, lahko to tudi storite v mojem frizerskem salonu. Obstaja pa tudi v priročnem razpršilcu 🙂

Oglasite se pri nas!

Dodaj odgovor

VŠEČKAJ FRIZERSTVO MILI NA FACEBOOK-u

© Frizerstvo Mili 2020
Vse pravice pridržane. Spletne strani Tadey Premusic.